MilfsReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
milfs.be review
one stars rating mobile
138 x beoordeeld
 • Profielen worden gemaakt door de website zelf

  niet safe!
 • Hoge kosten betalen bij elk verzonden bericht

  niet safe!
 • Berichten worden beantwoord door chat operators

  niet safe!

milfs review

milfs is een dating site met voornamelijk nep profielen die ze zelf hebben aangemaakt. De chatberichten worden bijna altijd beantwoord en verstuurd door chat operators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatters weten precies hoe ze jou kunnen aanzetten om op hen te reageren, want zodra je op een van die berichtjes wilt antwoorden moet je daarvoor een bedrag betalen per berichtje. Daarvoor moet je in de meeste gevallen ook direct een dure bundel betalen van ten minste meer dan zeventien euro tot bijna €220 euro . Hoe het aankoop bedrag des te lager de uitgaven per verstuurd berichtje. Desondanks betaal je bij het grootste creditbundel als nog wel minimaal 1 euro 10 per bericht dat je verstuurd. Bij de meest voordelige creditpakket betaal je zelfs zomaar 1,75 euro per bericht. Jammer genoeg is het niet mogelijk om echte afspraakjes te regelen al laten ze meestal overkomen dat het wel mogelijk is.

Ingeschreven op Milfs.be?

Dus ben je een gebruiker van milfs, dan is ons advies om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het gewoon is te proberen bij de betere aanbieders voor sex dating zonder fake leden. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor milfs.be. Bovendien mag je zelf ieder alternatief 100% gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je aan het lijntje te houden. Zodoende kun je er dus erachter komen welke erotische datingsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

milfs profiel verwijderen

Meestal maken sites als milfs.be het je bijna onmogelijk om je profiel te verwijderen. Desondanks wisten onze experts de snelste methode te vinden om je hier uit te kunnen schrijven. Om je milfs profiel te verwijderen moet je de volgende stappen uitvoeren:

 1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website.
 2. Als tweede ga je direct naar: "http://milfs.be/userExtra/deactivate".
 3. Vul je e-mailadres en wachtwoord in en geef aan waarom je je account wilt opzeggen.
 4. Druk op de button "Afmelden" om je profiel te verwijderen
 5. Belangrijk! Hierna vragen ze je toestemming om jouw e-mail-adres te gebruiken om je zodoende alsnog te kunnen mailen. Klik op de "ANNULEREN" button om jouw profiel +e-mailadres gegevens compleet te laten verwijderen uit hun database.

Let op: Je milfs eventuele contact punten en berichten geschiedenis ben je wel kwijt na het verwijderen van je account!

Milfs alternatieven zonder nep profielen

#1
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#2
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#3
Hornyhub.club one stars rating
1220 x beoordeeld
 • Veel Geverifieerde Leden
 • Onbeperkt of per bericht
 • Echt Daten & Chatpals
#4
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Milfs.be
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
Gabriel
1 review
one star rating Vrijdag 20 Juli 2018

Dit is om zot van te worden. Ik wist dat zit zever was, volgens mij heb ik hun spelleke wel door.

Slechte ervaring Man
Knuffeldier
1 review
one star rating Dinsdag 14 Augustus 2018

Ik zal wel te goedgelovig zijn en misschien zie ik het nog steeds niet in. Ik heb ook nog steeds hoop dat er ook echte profielen tussen zitten want de contacten die ik nu heb zijn wel leuk. Enigste minpuntjes zijn dat er veel uitstellen is en ik dus toch twijfel over de profielen. Als ik de reviews lees hier overal dan is het veelal negatief. Alleen mijn probleem is dat ik een pakket heb aangeschaft van een behoorlijk bedrag. Zal naïef van mij kunnen zijn, dus ik ga gigantisch op mijn bek of ik haal er een hele leuke date uit. De tijd zal het leren!

Slechte ervaring Man
Joost50
1 review
one star rating Maandag 13 Mei 2019

Simpelweg geldklopperij niet aan beginnen!!!

Slechte ervaring Man
Floria
1 review
one star rating Zaterdag 18 Mei 2019

Ik was al op me hoede toen ik de website voor de eerste keer betreden, dit is omdat ze gebruik maken van een credit systeem die werkt als volgt: elk bericht wat je zend kost je geld en de gesprekspartners zijn getrained om jou zoveel mogelijk berichtjes te laten sturen dus voor mij was het feestje al snel genoeg afgelopen.

Slechte ervaring Man
Aad
1 review
one star rating Vrijdag 7 juni 2019

dit is de belastindienst van de sexchatsites. jij wilt gewoon een beetje je eigen ding doen maar ondertussen willen ze jou in je kont neuken.