MaturefuckbeReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
maturefuck.be review
one stars rating mobile
1292 x beoordeeld
 • Profielen zijn ontwikkeld door de datingsite zelf

  niet safe!
 • Een hoge vergoeding betalen voor elk verzonden bericht

  niet safe!
 • De berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters

  niet safe!

maturefuck-be review

maturefuck-be is een dating site die gebruik maken van fake profielen die deze site zelf hebben aangemaakt. De chatberichten op je account worden in bijna alle gevallen zowel verstuurd als beantwoord door eigen chatters die daarvoor betaald krijgen. Deze chat operators weten precies hoe ze jou kunnen aanzetten om op hen te reageren, want zodra je op een van hun berichtjes wilt antwoorden moet je daarvoor €1,90 betalen per berichtje. Vervolgens moet je vaak gelijk een bundel aanschaffen van minimaal meer dan 17 euro tot tegen de €220 euro . Hoe duurder de creditbundel des te lager de uitgaven per verstuurd chatbericht. Aan de andere kant zijn de kosten met de meest dure creditpakket nog gewoon €1,10 per chatbericht. Bij de goedkoopste creditbundel betaal je zelfs zomaar een euro vijfenzeventig per verstuurd bericht. Jammer genoeg is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om echte dates te scoren al doen ze vaak genoeg overkomen dat dat gewoon kan.

Ingeschreven op Maturefuck.be?

Dus ben je een gebruiker van maturefuck-be, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer af te melden en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere website voor sexdating zonder gemodereerde profielen. Uiteraard hebben experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor maturefuck.be. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte profielen. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om credits te laten kopen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke erotische datingsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

maturefuck-be account verwijderen

Vaak maken sites als maturefuck.be het de gebruiker zowat onmogelijk om je account te verwijderen. Daarnaast vermelden ze ook niks tussen de veel gestelde vragen. Om je profiel te verwijderen moet je de stappen hieronder volgen:

 1. Als eerste moet je zijn ingelogd op maturefuck.be.
 2. Vervolgens druk op het kleine driehoekje wat omlaag wijst, aan de zijkant van je profielfoto acountnaam rechtsboven van de pagina. Je ziet nu extra opties{ waaronder de optie “Instellingen”, klik hierop.
 3. Een nieuwe pagina is geopend. Scroll helemaal naar beneden. Klik daar op de button met de tekst: “Mijn account en profiel verwijderen”.
 4. Geef een reden voor afmelding.
 5. Druk op de knop “account verwijderen” om je profiel definitief te verwijderen

Let op: Je maturefuck-be eventuele contact punten en chat berichten ben je dan wel direct kwijt hierna!

Maturefuck-be alternatieven zonder nep profielen

#1
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#2
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#3
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators
#4
victoriamilan.nl one stars rating
9516 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Onbeperkt met Premium
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Maturefuck.be
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
OpDeGrens
1 review
one star rating Zondag 12 Mei 2019

Allemaal nep profielen, ik geloof niet dat er een profiel tussenzit dat wel echt is. Ik ben met drie vrouwen in contact geweest en heb 3x 35 euro uitgegeven per vrouw. Daar kan je leuk van op restaurant gaan, ik sta te kijken dat dit gewoon wordt toegestaan in Belgie. Het is toch gewoon misleiding en diefstal, je moet echt ervaring hebben om echte profielen te vinden. Na drie vrouwen en wat losse berichten her en der heb ik toch een beetje ervaring opgedaan en denk ik dat er geen echte tussen zitten. Het is in ieder geval veel te duur om te zoeken naar die ene vrouw. Maturefuck.be moet je gewoon gewoon boycotten joh, als niemand meer kredieten koopt zijn ze toch zo failliet. Maar ja we doen het allemaal maar in de hoop toch te scoren, we lopen allemaal onze lul achterna, die is soms sterker dan het helder nadenken. U ben gewaarschuwd, weet waar u aan begint!

Slechte ervaring Man
pierreBrugge
1 review
one star rating Woensdag 15 Mei 2019

Oh oh oh, wat spijtig dat ik hier men geldbeugel voor heb getrokken. Hoe dom kun je als man wezen, gewoon het niet inzien. Ik denk te rap met men lul, internet daten is niet besteed voor mij. Als ik leuke en geile berichtjes krijg geef ik altijd een vrouw het voordeel van de twijfel omdat ik het gewoon niet weet. Dat is via maturefuck.be niet anders, dat ligt schijnbaar wel aan mij. Ik ben ook veel te lief en geloofwaardig naar de vrouwkes. Elke keer zit ik weken te chatten en nooit heb ik een date. Ze vinden mij wel een schone man en ze willen daten. Maar altijd krijg je weer het geroezemoes over het uitstellen, geen tijd hebben of men beteren leren kennen. Nooit wil er ook maar een vrouwke met men afspreken. Het zal de leeftijd weleens kunnen wezen, zeer teleurgesteld stop ik er maar mee.