logo Ikwilnusex.nl

Ikwilnusex.nl

Niet tevreden over Ikwilnusex.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden bijna alleen bijgehouden door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem en kosten bij elk privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Ikwilnusex-nl is een erotische datingsite met fictieve profielen. Ook worden berichtjes beantwoord door betaalde chat operators. Kom er achter wat onze experts over ikwilnusex.nl zeggen en waarom deze casual dating site wordt afgeraden door ons. Zie wat de betrouwbare erotische datingsite zijn met echte profielen en zonder chatoperators

ikwilnusex-nl review

ikwilnusex-nl is een erotische dating website die gebruik maken van neppe profielen die door hen zelf zijn toegevoegd. De chat berichten die je binnen krijgt worden in bijna alle gevallen zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators die daarvoor een commissie over de door hun berichten ontvangen. Deze chat operators zijn getraind om een gesprek zo lang als mogelijk tot stand te houden, want zodra je op deze chatberichten wilt ingaan moet je hiervoor €1,90 betalen per bericht. Daarvoor moet je dan ook meteen een hele bundel kopen van minstens meer dan €17,-, oplopend tot aan de 219,50 euro . Hoe duurder de creditbundel des te lager de prijs per verstuurd credtis. Anderzijds zijn de kosten met het grootste credit-pakket nog gewoon minimaal 1 euro 10 per bericht dat je verstuurd. Bij de laagste creditpakket betaal je zelfs zomaar €1,75 per verstuurd bericht. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om echte dates te scoren met de profielen op deze datingsite al laten ze in de meeste gevallen overkomen dat dat wel zo is.

Ingeschreven op Ikwilnusex.nl?

Toevallig aangemeld op ikwilnusex-nl? Ons advies is om je daar per direct uit te schrijven en om het gewoon te proberen bij de betere alternatieven voor sex dating met echte profielen. Bovendien hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor ikwilnusex.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dates met echte dames. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je veel geld te laten betalen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste alternatief is voor jou.

ikwilnusex-nl uitschrijven

Meestal maken dit soort seks datingsites het de leden bijna onmogelijk om je hier uit te schrijven. Desondanks wisten de datingexperts de juiste stappen te vinden om je hier uit te kunnen schrijven. Je ikwilnusex-nl account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Daarna ga je direct naar: "http://ikwilnusex.nl/userExtra/deactivate".
  3. Vul je email adres/wachtwoord in en geef aan waarom je je wilt uitschrijven.
  4. Druk op de knop "Afmelden" om je profiel te verwijderen
  5. Let op! Hierna vragen ze je toestemming om jouw e-mail-adres te mogen gebruiken om je zodoende alsnog te kunnen emaillen. Druk op de "ANNULEREN" button om jouw profiel +e-mailadres gegevens definitief te verwijderen uit hun systeem.

Let op: Je ikwilnusex-nl eventuele contact punten en chat gesprekken verlies je wel direct na het verwijderen van je profiel!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Rens (56 jaar) 28 mei 2019
Ik raad Ikwilnusex.nl niet aan Ik lees geen enkele positieve review en sluit me daar ook

Ik lees geen enkele positieve review en sluit me daar ook bij aan wat een rommel is deze website!

auteur van de beoordeling
Emir (19 jaar) 17 mei 2019
Ik raad Ikwilnusex.nl niet aan Ik wil ook nu sex maar op deze site is dat niet te vinden,

Ik wil ook nu sex maar op deze site is dat niet te vinden, het begin 2 weken terug toen ik bloedjegeil de computer opensloeg en de eerste volgende site vond, nu weet ik het zeker afspreken zit hier niet in.

auteur van de beoordeling
Reginald (57 jaar) 13 mei 2019
Ik raad Ikwilnusex.nl niet aan Aantal weken in gesprek geweest met een dame, constant

Aantal weken in gesprek geweest met een dame, constant credit aangeschaft om het gesprek lopend te houden en de dame tevreden natuurlijk maar na al die tijd komt er niks van dat is gewoon oplichterij punt uit.

auteur van de beoordeling
Jeans (33 jaar) 29 Apr 2019
Ik raad Ikwilnusex.nl niet aan Ook ik voelde mij aan het lijntje gehouden en nooit kwam

Ook ik voelde mij aan het lijntje gehouden en nooit kwam er eens een vrouw met een goed voorstel. Wel allemaal mooie en geile berichten om je te overtuigen. Waarvoor, chatten zeker? Als je nu sex wilt dan heb je daar niks te zoeken naar sex. Je zal hetzelfde als ik overkomen.

auteur van de beoordeling
Mijnkennis (31 jaar) 03 Jul 2018
Ik raad Ikwilnusex.nl niet aan JA

JA.. ook hier gaat het weer om neppe vrouwen, weer om precies de zelfde redenen.. zoveel mogelijk geld verdienen en jou aan het lijntje houden. Zonde van je tijd doe het niet, 100% neppe vrouwen waarmee je niet kunt afspreken voor sex!