IkwilnusexnlReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
ikwilnusex.nl review
one stars rating mobile
156 x beoordeeld
 • Profielen worden gemaakt door de datingsite zelf

  niet safe!
 • Hoge kosten betalen per verzonden bericht

  niet safe!
 • Berichten worden beantwoord door chatoperators

  niet safe!

ikwilnusex-nl review

ikwilnusex-nl is een erotische dating website die gebruik maken van neppe profielen die door hen zelf zijn toegevoegd. De chat berichten die je binnen krijgt worden in bijna alle gevallen zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators die daarvoor een commissie over de door hun berichten ontvangen. Deze chat operators zijn getraind om een gesprek zo lang als mogelijk tot stand te houden, want zodra je op deze chatberichten wilt ingaan moet je hiervoor €1,90 betalen per bericht. Daarvoor moet je dan ook meteen een hele bundel kopen van minstens meer dan €17,-, oplopend tot aan de 219,50 euro . Hoe duurder de creditbundel des te lager de prijs per verstuurd credtis. Anderzijds zijn de kosten met het grootste credit-pakket nog gewoon minimaal 1 euro 10 per bericht dat je verstuurd. Bij de laagste creditpakket betaal je zelfs zomaar €1,75 per verstuurd bericht. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om echte dates te scoren met de profielen op deze datingsite al laten ze in de meeste gevallen overkomen dat dat wel zo is.

Ingeschreven op Ikwilnusex.nl?

Toevallig aangemeld op ikwilnusex-nl? Ons advies is om je daar per direct uit te schrijven en om het gewoon te proberen bij de betere alternatieven voor sex dating met echte profielen. Bovendien hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor ikwilnusex.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dates met echte dames. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je veel geld te laten betalen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste alternatief is voor jou.

ikwilnusex-nl uitschrijven

Meestal maken dit soort seks datingsites het de leden bijna onmogelijk om je hier uit te schrijven. Desondanks wisten de datingexperts de juiste stappen te vinden om je hier uit te kunnen schrijven. Je ikwilnusex-nl account verwijderen gaat als volgt:

 1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar.
 2. Daarna ga je direct naar: "http://ikwilnusex.nl/userExtra/deactivate".
 3. Vul je email adres/wachtwoord in en geef aan waarom je je wilt uitschrijven.
 4. Druk op de knop "Afmelden" om je profiel te verwijderen
 5. Let op! Hierna vragen ze je toestemming om jouw e-mail-adres te mogen gebruiken om je zodoende alsnog te kunnen emaillen. Druk op de "ANNULEREN" button om jouw profiel +e-mailadres gegevens definitief te verwijderen uit hun systeem.

Let op: Je ikwilnusex-nl eventuele contact punten en chat gesprekken verlies je wel direct na het verwijderen van je profiel!

Ikwilnusex-nl alternatieven zonder fictieve profielen

#1
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#2
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#3
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators
#4
victoriamilan.nl one stars rating
9516 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Onbeperkt met Premium
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Ikwilnusex.nl
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
Mijnkennis
1 review
one star rating Donderdag 1 November 2018

JA.. ook hier gaat het weer om neppe vrouwen, weer om precies de zelfde redenen.. zoveel mogelijk geld verdienen en jou aan het lijntje houden. Zonde van je tijd doe het niet, 100% neppe vrouwen waarmee je niet kunt afspreken voor sex!

Slechte ervaring Man
jeans
1 review
one star rating Maandag 29 April 2019

Ook ik voelde mij aan het lijntje gehouden en nooit kwam er eens een vrouw met een goed voorstel. Wel allemaal mooie en geile berichten om je te overtuigen. Waarvoor, chatten zeker? Als je nu sex wilt dan heb je daar niks te zoeken naar sex. Je zal hetzelfde als ik overkomen.

Slechte ervaring Man
Reginald
1 review
one star rating Maandag 13 Mei 2019

Aantal weken in gesprek geweest met een dame, constant credit aangeschaft om het gesprek lopend te houden en de dame tevreden natuurlijk maar na al die tijd komt er niks van dat is gewoon oplichterij punt uit.

Slechte ervaring Man
Emir
1 review
one star rating Zaterdag 18 Mei 2019

Ik wil ook nu sex maar op deze site is dat niet te vinden, het begin 2 weken terug toen ik bloedjegeil de computer opensloeg en de eerste volgende site vond, nu weet ik het zeker afspreken zit hier niet in.

Slechte ervaring Man
Rens
1 review
one star rating Dinsdag 28 Mei 2019

Ik lees geen enkele positieve review en sluit me daar ook bij aan wat een rommel is deze website!