logo Dikkerevrouwen.nl

Dikkerevrouwen.nl

Niet tevreden over Dikkerevrouwen.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden vrijwel allemaal gemodereerd door deze website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Dikkerevrouwen-nl is een seks dating site met fake profielen. Ook worden berichtjes beantwoord door ingehuurde berichten centrales. Kom er achter wat onze experts over dikkerevrouwen.nl zeggen en waarom deze erotische datingwebsite afgeraden wordt door experts. Ondervind wat betrouwbaardere datingsite zijn met eerlijke profielen en zonder fictieve berichten van chatoperators

dikkerevrouwen-nl review

dikkerevrouwen-nl is een casual datingwebsite met voornamelijk neppe profielen die door deze website zelf zijn toegevoegd. De berichtjes die je binnen krijgt worden zowat allemaal beantwoord en verstuurd door eigen chatters die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chatters zijn getraind om een gesprek tot stand te kunnen houden, want wanneer je op zo een berichtje wilt reageren moet je hiervoor geld betalen per verstuurd bericht. Vervolgens moet je in de meeste gevallen direct een bundel aanschaffen van ten minste €17,50 tot over de 200 euro . Hoe de creditbundel des te lager de prijs per berichtje. Daarentegen zijn de kosten met de duurste credit-bundel nog gewoon minimaal 1 euro 10 per bericht. Bij de meest voordelige aankoop betaal je zomaar al een euro vijfenzeventig per chatbericht. Uiteindelijk is het bij bijna alle profielen niet mogelijk om echte ontmoetingen te krijgen al beweren ze vaak dat het wel zo is.

Ingeschreven op Dikkerevrouwen.nl?

Dus ben je ingeschreven op dikkerevrouwen-nl, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het op je gemak te proberen bij de betere alternatieven voor seks dating met echte gebruikers. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor dikkerevrouwen.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om een creditpakket te laten betalen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke erotische datingsites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

dikkerevrouwen-nl profiel verwijderen

Vaak maken dit soort dating websites het gebruikers vrijwel onmogelijk om je account te verwijderen. Desondanks wisten onze experts de juiste methode te vinden om je hier uit te kunnen schrijven. Je dikkerevrouwen-nl profiel verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Als tweede ga je direct naar: "http://dikkerevrouwen.nl/userExtra/deactivate".
  3. Vul je e-mailadres/wachtwoord in en geef een reden voor afmelding.
  4. Druk op de button "Afmelden" om je registratie definitief te verwijderen
  5. Let op! Hierna vragen ze toestemming om jouw email adres te mogen gebruiken om je zodoende later alsnog te kunnen mailen. Druk op de button "Annuleren" om jouw account +email adres gegevens definitief te laten verwijderen uit hun bestand.

Let op: Je dikkerevrouwen-nl eventuele contact punten en berichtjes verlies je wel direct na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Gert (32 jaar) 03 Jun 2019
Ik raad Dikkerevrouwen.nl niet aan Zonde voor je geld om hier mee door te gaan, ik heb me

Zonde voor je geld om hier mee door te gaan, ik heb me uitgeschreven toen ik erachter kwam dat het niet mogelijk is om af te spreken.

auteur van de beoordeling
Laurens (43 jaar) 17 mei 2019
Ik raad Dikkerevrouwen.nl niet aan Uit eten gaan zou toch wel een aantrekkelijk aanbod moeten

Uit eten gaan zou toch wel een aantrekkelijk aanbod moeten zijn voor de vrouwen van deze site?! ik probeer ze nu al maanden zo ver te krijgen en krijg alleen maar meer het gevoel dat er een loopje met me genomen word.

auteur van de beoordeling
Bob (25 jaar) 13 mei 2019
Ik raad Dikkerevrouwen.nl niet aan Uitmunterij is het joh, ik stel geen eisen maar gewoon

Uitmunterij is het joh, ik stel geen eisen maar gewoon ergens een bakje koffie drinken na 3 maanden moet toch wel mogelijk zijn?! Ik heb er al verdomd veel geld aan uitgegeven nu ben ik er echt klaar mee.

auteur van de beoordeling
Seth (41 jaar) 29 Apr 2019
Ik raad Dikkerevrouwen.nl niet aan Lange tijd opzoek en gesproken met dikkere vrouwen,

Lange tijd opzoek en gesproken met dikkere vrouwen, gesprekken waar geen eind aan blijkt te komen. Althans niet in een week die ik ervoor uittrek. Ik heb ook meer dan voldoende info gegeven en ontvangen. Wat moet je nog verder, je mij leren kennen via de site willen ze. Nou sorry, dat kan niet, ja zover als ik heb gedaan. Mijn ultimatum was, ontmoeten op een neutrale locatie of bellen.

auteur van de beoordeling
Theo (40 jaar) 17 Jul 2018
Ik raad Dikkerevrouwen.nl niet aan De afgelopen half jaar denk met zo'n 50 tot 100

De afgelopen half jaar denk met zo'n 50 tot 100 profielen van dikkere vrouwen gesproken. Uiteindelijk na een aantal berichten over en weer met de vraag gekomen om verder af te spreken via mail of telefoon. Dit is om te vermijden dat we beiden credits blijven uitgeven. Tot mijn grote verbazing is er geen enkele vrouw daarop ingegaan ,ondanks hun voorafgaandelijke "interesse" in mij en een seksdate. Eindbesluit; puur list en bedrog. Gele gesprekken kan je voeren en foto's kun je er krijgen maar denk niet dat je via deze weg tot een afspraakje komt. Dat kan je dus echt vergeten!