DikkerevrouwennlReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
dikkerevrouwen.nl review
one stars rating mobile
144 x beoordeeld
 • Profielen zijn aangemaakt door dikkerevrouwen-nl zelf

  niet safe!
 • Een hoge vergoeding betalen voor elk verzonden bericht

  niet safe!
 • Berichten worden beantwoord door chatoperators

  niet safe!

dikkerevrouwen-nl review

dikkerevrouwen-nl is een casual datingwebsite met voornamelijk neppe profielen die door deze website zelf zijn toegevoegd. De berichtjes die je binnen krijgt worden zowat allemaal beantwoord en verstuurd door eigen chatters die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chatters zijn getraind om een gesprek tot stand te kunnen houden, want wanneer je op zo een berichtje wilt reageren moet je hiervoor geld betalen per verstuurd bericht. Vervolgens moet je in de meeste gevallen direct een bundel aanschaffen van ten minste €17,50 tot over de 200 euro . Hoe de creditbundel des te lager de prijs per berichtje. Daarentegen zijn de kosten met de duurste credit-bundel nog gewoon minimaal 1 euro 10 per bericht. Bij de meest voordelige aankoop betaal je zomaar al een euro vijfenzeventig per chatbericht. Uiteindelijk is het bij bijna alle profielen niet mogelijk om echte ontmoetingen te krijgen al beweren ze vaak dat het wel zo is.

Ingeschreven op Dikkerevrouwen.nl?

Dus ben je ingeschreven op dikkerevrouwen-nl, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het op je gemak te proberen bij de betere alternatieven voor seks dating met echte gebruikers. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor dikkerevrouwen.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om een creditpakket te laten betalen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke erotische datingsites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

dikkerevrouwen-nl profiel verwijderen

Vaak maken dit soort dating websites het gebruikers vrijwel onmogelijk om je account te verwijderen. Desondanks wisten onze experts de juiste methode te vinden om je hier uit te kunnen schrijven. Je dikkerevrouwen-nl profiel verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

 1. Als eerste moet je zijn ingelogd op je account daar.
 2. Als tweede ga je direct naar: "http://dikkerevrouwen.nl/userExtra/deactivate".
 3. Vul je e-mailadres/wachtwoord in en geef een reden voor afmelding.
 4. Druk op de button "Afmelden" om je registratie definitief te verwijderen
 5. Let op! Hierna vragen ze toestemming om jouw email adres te mogen gebruiken om je zodoende later alsnog te kunnen mailen. Druk op de button "Annuleren" om jouw account +email adres gegevens definitief te laten verwijderen uit hun bestand.

Let op: Je dikkerevrouwen-nl eventuele contact punten en berichtjes verlies je wel direct na deze aktie!

Dikkerevrouwen-nl alternatieven zonder nep profielen

#1
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#2
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#3
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators
#4
victoriamilan.nl one stars rating
9516 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Onbeperkt met Premium
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Dikkerevrouwen.nl
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
Theo
1 review
one star rating Zaterdag 21 Juli 2018

De afgelopen half jaar denk met zo'n 50 tot 100 profielen van dikkere vrouwen gesproken. Uiteindelijk na een aantal berichten over en weer met de vraag gekomen om verder af te spreken via mail of telefoon. Dit is om te vermijden dat we beiden credits blijven uitgeven. Tot mijn grote verbazing is er geen enkele vrouw daarop ingegaan ,ondanks hun voorafgaandelijke "interesse" in mij en een seksdate.

Eindbesluit; puur list en bedrog. Gele gesprekken kan je voeren en foto's kun je er krijgen maar denk niet dat je via deze weg tot een afspraakje komt. Dat kan je dus echt vergeten!

Slechte ervaring Man
Seth
1 review
one star rating Maandag 29 April 2019

Lange tijd opzoek en gesproken met dikkere vrouwen, gesprekken waar geen eind aan blijkt te komen. Althans niet in een week die ik ervoor uittrek. Ik heb ook meer dan voldoende info gegeven en ontvangen. Wat moet je nog verder, je mij leren kennen via de site willen ze. Nou sorry, dat kan niet, ja zover als ik heb gedaan. Mijn ultimatum was, ontmoeten op een neutrale locatie of bellen.

Slechte ervaring Man
Bob
1 review
one star rating Maandag 13 Mei 2019

Uitmunterij is het joh, ik stel geen eisen maar gewoon ergens een bakje koffie drinken na 3 maanden moet toch wel mogelijk zijn?! Ik heb er al verdomd veel geld aan uitgegeven nu ben ik er echt klaar mee.

Slechte ervaring Man
Laurens
1 review
one star rating Dinsdag 21 Mei 2019

Uit eten gaan zou toch wel een aantrekkelijk aanbod moeten zijn voor de vrouwen van deze site?! ik probeer ze nu al maanden zo ver te krijgen en krijg alleen maar meer het gevoel dat er een loopje met me genomen word.

Slechte ervaring Man
Gert
1 review
one star rating Vrijdag 7 juni 2019

Zonde voor je geld om hier mee door te gaan, ik heb me uitgeschreven toen ik erachter kwam dat het niet mogelijk is om af te spreken.