Cougardating123nlReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
cougardating123.nl review
one stars rating mobile
169 x beoordeeld
 • Profielen worden ontwikkeld door de website zelf

  niet safe!
 • Veel geld betalen per verstuurd bericht

  niet safe!
 • Berichten worden beantwoord door chat operators

  niet safe!

cougardating123-nl review

cougardating123-nl is een datingsite met daarop neppe profielen die door hunzelf worden aangebracht. De berichten die je ontvangt worden in vrijwel alle gevallen beantwoord en verstuurd door chat operators die daarvoor betaald krijgen. Deze berichten centrales worden getraind om een chatgesprek tot stand te kunnen houden, want wanneer je op deze berichten wilt ingaan moet je daarvoor geld betalen per bericht dat je verstuurd. Daarnaast moet je in de meeste gevallen direct een credit bundel vooruitbetalen van minimaal €17,50 tot aan de 219,50 euro . Hoe duurder de creditbundel des te lager de kosten per berichtje. Daarentegen betaal je bij het grootste creditpakket nog gewoon meer dan 1 euro per bericht dat je verstuurd. Bij de goedkoopste creditpakket betaal je zelfs zomaar 1,75 euro per verstuurd bericht. Vervolgens is het onmogelijk om offline afspraakjes te hebben al doen ze veelal overkomen dat dat gewoon kan.

Ingeschreven op Cougardating123.nl?

Toevallig ingeschreven op cougardating123-nl? Wij raden je aan om je ook meteen uit te schrijven en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere opties voor seks dating zonder fictieve leden. Tevens hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor cougardating123.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sexdates met echte profielen. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om geld af te troggelen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke datingsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

cougardating123-nl uitschrijven

Meestal maken dit soort datingsites het de leden zo lastig als mogelijk om je profiel te verwijderen. Daarentegen wisten onze experts de juiste stappen te vinden om je hier uit te kunnen schrijven. Je cougardating123-nl profiel verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

 1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar.
 2. Als tweede ga je direct naar: "http://cougardating123.nl/user/area/deactivate".
 3. Vul je email adres in waarmee je bent ingelogd.
 4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je account definitief te verwijderen

Let op: Je cougardating123-nl eventuele tegoed en berichtjes gaan verloren na deze aktie!

Cougardating123-nl alternatieven zonder fictieve profielen

#1
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#2
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#3
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators
#4
victoriamilan.nl one stars rating
9516 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Onbeperkt met Premium
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Cougardating123.nl
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
Binkie
1 review
two star rating Woensdag 25 Juli 2018

Mooie foto's van mooie vrouwen en twijfel nogal of er niet echte profielen tussen zitten. Ergens heb ik toch hoop al ben ik er net ingeschreven en herken ik nog niet dat het fake is. Maar ik heb nou eenmaal al cedits gekocht en moet het toch opmaken dus ben zeer en zeer benieuwd tot waart dit zal gaan leiden. Ik hoop dat het goed uitpakt en anders heb ik pech en ben ik dus mijn geld kwijt.

Slechte ervaring Man
bakker
1 review
one star rating Woensdag 24 April 2019

Op aandringen van mijn maar ben ik hier ingeschreven terwijl ik al vertelde dat ik dat niet vertrouwde. Toch gedaan en binnen een paar uur wist ik al voldoende. Mijn maat is daar ook ingeschreven maar die is echt stekeblind en denkt er het zijne over.

Slechte ervaring Man
Guido
1 review
one star rating Donderdag 2 Mei 2019

Ik vind dit altijd zo zonde voor het geld want dating met een cougar via die weg is niet of nauwelijks mogelijk. Er zit zoveel fake tussen, je ziet door de bomen het bos niet meer.

Slechte ervaring Man
Damien
1 review
one star rating Woensdag 15 Mei 2019

Alsof ik het rook dat er wat mis was met de website na 1x een pakketje te hebben aangeschaft wist ik het zeker dit is een slechte business steek je centen er niet in.

Slechte ervaring Man
Hamza
1 review
one star rating Woensdag 29 Mei 2019

Weer een site waarbij je niet echt aan een date kan komen, wat is dat het hele nut van het opzetten? simpel weg om wat geld te verdienen? ga eens werken!