ChattenzonderregistratieReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
chattenzonderregistratie.nl review
one stars rating mobile
142 x beoordeeld
 • Profielen worden aangemaakt door de beheerders zelf

  niet safe!
 • Hoge kosten betalen voor ieder verstuurd bericht

  niet safe!
 • Berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters

  niet safe!

chattenzonderregistratie review

chattenzonderregistratie is een sex datingwebsite die gebruik maken van fictieve profielen die deze website zelf hebben gecreëerd. De chatberichten worden zowat allemaal geschreven door eigen chatters die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatters weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op een van deze berichtjes wilt ingaan moet je hiervoor €1,90 betalen per bericht dat je verstuurd. Hiervoor moet je dan direct een aantal credits kopen van minimaal meer dan 17 euro, oplopend tot bijna €220 per creditpakket. Hoe prijziger de creditbundel des te lager de kosten per bericht. Niettemin betaal je bij de duurste creditpakket nog gewoon minimaal 1 euro 10 per bericht dat je verstuurd. Bij de meest voordelige aankoop betaal je tot een euro vijfenzeventig per bericht dat je verstuurd. Daarna is het nooit mogelijk om echte dates te scoren al laten ze veelal overkomen dat dat gewoon mogelijk is.

Ingeschreven op Chattenzonderregistratie.nl?

Toevallig ingeschreven op chattenzonderregistratie? Wij raden je aan om je daar account op te zeggen en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere opties voor casual dating zonder gemodereerde profielen. Bovendien hebben onze experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor chattenzonderregistratie.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dates met echte vrouwen. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om een creditpakket te laten kopen. Hierdoor kun je erachter komen welke erotische datingsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

chattenzonderregistratie profiel verwijderen

Vaak maken sites als chattenzonderregistratie.nl het hun leden zo gecompliceerd mogelijk om je er weer uit te schrijven. Daarentegen wisten de experts de makkelijkste manier te vinden om je hier uit te kunnen schrijven. Je chattenzonderregistratie profiel verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

 1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website.
 2. Daarna surf je naar: "http://chattenzonderregistratie.nl/user/area/deactivate".
 3. Vul je e-mail-adres in waarmee je je hebt ingelogd.
 4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je registratie definitief stop te zetten

Let op: Je chattenzonderregistratie eventuele credits en berichtjes komen direct te vervallen na het deactiveren van je account!

Chattenzonderregistratie alternatieven zonder fictieve profielen

#1
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#2
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#3
Hornyhub.club one stars rating
1220 x beoordeeld
 • Veel Geverifieerde Leden
 • Onbeperkt of per bericht
 • Echt Daten & Chatpals
#4
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Chattenzonderregistratie.nl
Geslacht star rating
Slechte ervaring Vrouw
HotCouple
1 review
one star rating Dinsdag 14 Augustus 2018

Dit is gelul zeg, wat bedoelen ze nou met chatten zonder registratie? Ik moet mij hoe dan ook registreren en dat is en was dus niet de bedoeling en toch ben ik erin gestonken. Ik schaam mij ook dood omdat mijn vriend en ik al een tijd zoeken naar een leuke dame voor erbij. Mijn vriend heb ik ook al op een manier aangesproken alsof hij dom was en nu is het mij dus overkomen. Ik heb er zelfs op gehamerd, ik regel het zelf anders zou ik ermee ophouden. Je kan bedanken dat ik mij erg schaam tegenover hem. Maar ook bijna 1,5 euro betalen voor een berichtje is al te gek voor woorden maar als het echt is dan vind ik het geen probleem. Weet ook niet of er wel iets tussenzit wat echt zou kunnen zijn. Elk profiel waar je mee praat reageren hetzelfde als de vorige. Ze willen je alleen leren kennen via de site wat op zich al een vreemde gewaarwording is. Leren kennen via daar is niet mogelijk! Dat je bespreekt wat je zoekt, wensen en voorkeuren zijn is tot daaraan toe en dat is te begrijpen. Maar dat is daar dus zeker niet aan de orde, iedere vrouw vertoont hetzelfde gedrag. Ook iedere vrouw die je aanspreekt is geïnteresseerd in een trio, ook dat viel op een gegeven moment wel op. Ik zit echt met mijn handen in het haar, wat moet ik met mijn vriend aan. Weet iemand een idee waar ik wel echt een date zou kunnen vinden?

Slechte ervaring Man
Swen
1 review
one star rating Maandag 29 April 2019

Je moet je gewoon registreren zoals iemand anders al zegt. Het zou toch heel vreemd zijn als er mannen en vrouwen zijn die hierin trappen. Als je zegt zonder registratie dan moet je het ook aanbieden.

Slechte ervaring Man
Jan62
1 review
two star rating Maandag 13 Mei 2019

Ha het enige wat ik kan zeggen is dat de dames er goed uitzien maar de naam spreekt zichzelf enorm tegen.

Slechte ervaring Man
Elias
1 review
one star rating Zaterdag 18 Mei 2019

Het moment dat ik een berichtje wou versturen moest ik eerst lid worden? is dit een fout op de website of zijn ze nou echt zo dom?

Slechte ervaring Man
Bob
1 review
one star rating Vrijdag 7 juni 2019

geen regristratie is wel echt heel raar want ik kan gewoon met een profiel zonder fotos en andere info tegen vrouwen praten. top zou je denken maar nee want waarom zou een vrouw tegen mij zeggen dat ik een lekkerding ben maar ze ziet geen fotos? zouden ze dan toch mijn webcam hebben gehackt of is het dan een soort automatish programma