BdsmsexReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
bdsmsex.be review
one stars rating mobile
167 x beoordeeld
 • Profielen zijn gecreëerd door zelf

  niet safe!
 • Een hoge vergoeding betalen per verstuurd bericht

  niet safe!
 • Berichten worden beantwoord door een chatcentrale

  niet safe!

bdsmsex review

bdsmsex is een dating site dat gebruik maakt van fictieve profielen die zij zelf hebben gecreëerd. De chat berichten op je account worden zowat allemaal verstuurd en beantwoord door eigen chatters die daarvoor betaald krijgen. Deze chatoperators weten precies hoe ze jou kunnen aanzetten om op hen te reageren, want zodra je op deze chatberichten wilt ingaan moet je hiervoor een vergoeding betalen per bericht. Hiervoor moet je dan ook gelijk een hele credit bundel inkopen van op z'n minst € 17,50- tot en met bijna 220 euro . Hoe prijziger het aankoop bedrag des te lager de uitgaven per chatbericht. Niettemin betaal je met de duurste creditpakket als nog gewoon minimaal 1 euro 10 per berichtje. Bij de laagste creditpakket kost het je zomaar een euro vijfenzeventig per verstuurd bericht. Vervolgens is het nooit mogelijk om echte afspraakjes te regelen al wekken ze bijna altijd de indruk dat het wel zo is.

Ingeschreven op Bdsmsex.be?

Toevallig een gebruiker van bdsmsex? Wij raden je aan om je daar meteen uit te schrijven en om het gewoon te proberen bij de betere opties voor seksdating zonder nep leden. Bovendien hebben experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor bdsmsex.be. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende dates met echte profielen. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chat operators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke van deze datingwebsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

bdsmsex profiel verwijderen

Meestal maken sites als deze het jou vrijwel onmogelijk om je er uit te schrijven. Daarentegen wisten de datingexperts de eenvoudigste manier te vinden om je bdsmsexprofiel te verwijderen. Om je account te verwijderen kun je de stappen hieronder volgen:

 1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar.
 2. Als tweede ga je naar de directe link: "http://bdsmsex.be/userExtra/deactivate".
 3. Vul je e-mailadres/wachtwoord in en geef een reden voor afmelding.
 4. Druk op de knop "Afmelden" om je lidmaatschap definitief te verwijderen
 5. Belangrijk! Hierna vragen ze toestemming om je e-mail-adres te gebruiken om je zodoende op de hoogte te kunnen stellen. Klik op "Annuleren" om jouw account +e-mail-adres gegevens geheel te laten verwijderen uit hun database.

Let op: Je bdsmsex eventuele contact punten en berichten komen direct te vervallen na het verwijderen van je account!

Bdsmsex alternatieven zonder fictieve profielen

#1
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#2
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#3
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators
#4
victoriamilan.nl one stars rating
9516 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Onbeperkt met Premium
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Bdsmsex.be
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
Boefer
1 review
one star rating Maandag 23 Juli 2018

Had al mijn twijfels en na het aanmelden, berichten sturen/ontvangen weet ik het zeker. De vrouwkes weten niks af van BDSM, als je een liefhebber ben dan dan weet je waar je over praat. Dat weten de vrouwkes daar niet dus zijn het fictieve profielen. Waarschijnlijk operators maar dan slecht opgeleide operators. Het is echt heel zot daar. Dan denk ge als gij daar ben op een BDSM site dat het goed komt. Niks is minder waar, alleen maar zeveraars actief en de site doet er niks aan want ik heb ze een mail gestuurd over de zeveraars. Geen antwoord gehad dus uitgeschreven maar dat duurde een paar dagen. Dus ook dat is te zot voor woorden!

Slechte ervaring Vrouw
BDSMloverz
1 review
one star rating Donderdag 2 Mei 2019

Wij zijn een ervaren koppel betreft de BDSM en hebben wel vaker een vrouw of man erbij kunnen vinden via internet. Maar op zulke sites was dat nieuw voor ons, de advertenties spraken ons aan, we vonden het plezant. Na het trekken van de geldbeugel zijn wij serieus opzoek gegaan. Toen begon het al wat vreemd te worden vonden wij, er werden heel veel vragen gesteld die niet nodig waren. Wij denken zelf dat we te maken hadden met chatoperators en zijn er maar mee gekapt omdat we veel te serieus zijn met het zoeken naar BDSM sex. Als u ervaren ben let dan goed goed op!

Slechte ervaring Man
nirash
1 review
one star rating Dinsdag 14 Mei 2019

Een onschuldig telefoontje plegen zou altijd moeten kunnen gewoon om zekerheid te hebben maar zelfs dat zat er niet in op de website, ik zoek nu al een tijd naar een BDSM partner maar ik begin de hoop langzaam op te geven door websites zoals dit.

Slechte ervaring Man
Rohan
1 review
one star rating Dinsdag 28 Mei 2019

Het voelt wanhoopig als je bij 3 verschillende websites al het gevoel heb dat je in de zeik word genomen en dan kom je hier terecht en is het weer raak. Geen echte profielen zijn hier te vinden.