BdsmnederlandnlReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
bdsmnederland.nl review
one stars rating mobile
175 x beoordeeld
 • Profielen zijn gemodereerd door de datingsite zelf

  niet safe!
 • Hoge kosten betalen bij elk verstuurd bericht

  niet safe!
 • Berichten worden beantwoord door een chatcentrale

  niet safe!

bdsmnederland-nl review

bdsmnederland-nl is een dating site met fake profielen die door deze site zelf zijn gecreëerd. De berichten die je binnen krijgt worden vrijwel altijd zowel verstuurd als beantwoord door eigen chatters die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chatoperators zijn getraind om een chatgesprek tot stand te houden, want zodra je op zo een bericht wilt ingaan moet je hiervoor betalen per berichtje. Daarnaast moet je in de meeste gevallen direct credits aankopen van minimaal €17,50 tot aan de 219,50 euro . Hoe groter het aankoop bedrag des te lager de uitgaven per verstuurd credtis. Des al niet te min betaal je bij de meest dure creditbundel als nog tenminste €1,10 per chatbericht. Bij een aankoop betaal je zomaar tot een euro vijfenzeventig per bericht dat je verstuurd. Echter is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om echte afspraakjes te scoren al doen ze bijna altijd overkomen dat het gewoon kan.

Ingeschreven op Bdsmnederland.nl?

Toevallig een van de leden van bdsmnederland-nl? Ons advies is om je hier ook account op te zeggen en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seks dating zonder fictieve profielen. Tevens hebben onze experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor bdsmnederland.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dating met echte gebruikers. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om een creditpakket te laten betalen. Kortom zo kun je erachter komen welke van deze datingsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

bdsmnederland-nl account verwijderen

Vaak maken dit soort dating sites het je zo onduidelijk mogelijk om je account te verwijderen. Daarentegen wisten onze datingexperts de snelste methode te vinden om je hier uit te kunnen schrijven. Je bdsmnederland-nl profiel verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

 1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op de website.
 2. Vervolgens ga je naar de directe link: "http://bdsmnederland.nl/user/area/deactivate".
 3. Vul je email adres in waarmee je bent ingelogd.
 4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je account te verwijderen

Let op: Je bdsmnederland-nl eventuele credittegoed en berichtjes vervallen direct hierna!

Bdsmnederland-nl alternatieven zonder fake profielen

#1
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#2
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#3
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators
#4
victoriamilan.nl one stars rating
9516 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Onbeperkt met Premium
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Bdsmnederland.nl
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
Teddybeer
1 review
one star rating Zaterdag 21 Juli 2018

1000 credits gekocht ter waarde van 34,50 en ik betaal € 1,72 per bericht. Ik heb er geen ene date uit kunnen scoren omdat niemand wilt afspreken. Nou ze willen wel maar niemand heeft tijd. Zullen ook wel nep profielen zijn want 5 vrouwen en allemaal hebben ze wat te doen. En met de vraag of hun met een datum willen komen werken ze ook niet aan mee. Ik moet maar geduld hebben en ze willen mij leren kennen. Waarom stuur je dat seksfoto's via het internet naar mannen. Dat is gewoon om te misleiden zodat ik weer een duur pakket neemt.

Slechte ervaring Man
MRadrie
1 review
one star rating Dinsdag 30 April 2019

5000 credits gekocht, vond ik ook meer dan voldoende. Achteraf is het niet voldoende gebleken en naar alle waarschijnlijkheid is het toch niet mogelijk om een bdsm date te regelen. Ik heb veel ervaring en ik heb dit nog nooit meegemaakt. De vrouwen die met mij in contact waren zijn niet te vertrouwen. Maar ook lijken ze heel erg preuts en stellen ze continu de date uit. Het heeft geen enkele zin en ik kan naar mijn centjes fluiten.

Zum kotzen!!!

Slechte ervaring Man
david39
1 review
one star rating Dinsdag 14 Mei 2019

Ik leerde per direct een super leuke damen kennen die er op stond dat ik credit haalde en dat ben ik maar gaan doen heb nu achteraf spijt want ze bleek na dit ik credit had gekocht niets meer van me te wilen horen dat is toch geen manier van communiceren?

Slechte ervaring Man
Johan
1 review
one star rating Woensdag 22 Mei 2019

Als eerste ervaring opgelicht worden is niet leuk ik twijfel of ik nu nog wil doorgaan met internet sex zoeken.

Slechte ervaring Man
Wouter
1 review
one star rating Vrijdag 7 juni 2019

Hier is geen enkele leuke dame te vinden die wil afspreken, alleen maar gepraat en dan niet eens over BDSM, ze hebben geen flauw benul wat het inhoud om even lekker gedomineerd te worden.