logo Bdsmmarkt.nl

Bdsmmarkt.nl

Niet tevreden over Bdsmmarkt.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn voornamelijk ontwikkeld door de site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem en kosten bij elk bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd en beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Bdsmmarkt-nl is een casual dating site met fictieve profielen. Ook worden berichten beantwoord door betaalde chatoperators. Lees wat experts over bdsmmarkt.nl zeggen en waarom deze datingsite wordt afgeraden door ons. Ontdek wat betrouwbaardere datingsite zijn met echte profielen en zonder chat operators

bdsmmarkt-nl review

bdsmmarkt-nl is een erotische datingsite die gebruik maken van nep profielen die deze site zelf hebben aangemaakt. De reacties die je ontvangt worden hierbij beantwoord en verstuurd door eigen chatters die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chatters weten precies hoe zij een chatgesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op een van hun berichtjes wilt reageren moet je hiervoor een vergoeding betalen per berichtje. Daarvoor moet je vaak meteen een heel creditpakket aanschaffen van op z'n minst € 17,50- tot wel €219,50 . Hoe de creditbundel des te lager de prijs per verstuurd credtis. Anderzijds zijn de kosten bij de meest dure creditpakket nog gewoon €1,10 per bericht. Bij de meest voordelige aankoop betaal je maar liefst €1,75 per chatbericht. Vervolgens is het onmogelijk om offline afspraakjes te scoren met de profielen op deze datingwebsite al zeggen ze meestal dat het juist wel kan.

Ingeschreven op Bdsmmarkt.nl?

Toevallig een van de gebruikers van bdsmmarkt-nl? Wij adviseren je om je ook per direct uit te schrijven en om het beter te proberen bij de betere website voor erotische dating zonder nep gebruikers. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor bdsmmarkt.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor spannende dates met echte dames. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chat operators om te proberen je aan het lijntje te houden. Zodoende kun je er zelf achter komen welke datingsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

bdsmmarkt-nl account verwijderen

Meestal maken sites als deze het de leden bijna onmogelijk om je profiel te verwijderen. Uiteraard wisten onze experts de beste weg te vinden om je hier uit te schrijven. Je bdsmmarkt-nl profiel verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Vervolgens ga je direct naar: "http://bdsmmarkt.nl/userExtra/deactivate".
  3. Vul je e-mailadres en wachtwoord in en geef een reden waarom je je account wilt opzeggen.
  4. Druk op de button "Afmelden" om je profiel definitief te verwijderen
  5. Let op! Als laatst vragen ze je toestemming om jouw e-mailadres te mogen bewaren om je na het uitschrijven alsnog te kunnen e-mailen. Druk op de button "Annuleren" om jouw account +e-mailadres gegevens geheel te laten verwijderen uit hun database.

Let op: Je bdsmmarkt-nl eventuele tegoed en chat gesprekken verlies je wel direct na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Keano (26 jaar) 30 mei 2019
Ik raad Bdsmmarkt.nl niet aan deze site lijkt verdacht veel op een andere site waar ik

deze site lijkt verdacht veel op een andere site waar ik ingetrapt ben met allemaal fake profielen.

auteur van de beoordeling
Abel (31 jaar) 17 mei 2019
Ik raad Bdsmmarkt.nl niet aan Ik walg van geld klopperij websites zoals dit, je kan er

Ik walg van geld klopperij websites zoals dit, je kan er niks bereiken en alles wat je doet kost je flappen. Ik kocht een pakket van bijna honderd euro en alleen maar om er achter te komen dat het daarna wel een beetje klaar was want toen konden we ineens niet meer afspreken.

auteur van de beoordeling
Edgar (60 jaar) 10 mei 2019
Ik raad Bdsmmarkt.nl niet aan heey lieve mensen ik ben edgar en ik ben al redelijk op

heey lieve mensen ik ben edgar en ik ben al redelijk op leeftijd. ik was opzoek naar extra spanning in mijn leven die ik dacht te vinden op bdsmmarkt.nl, nu vind ik deze site veelste onduidelijk omdat het allemaal maar moeilijk gaat met het vinden van de juiste profielen die ook daadwerkelijk bij mij passen. ook vind ik dat de dames waarmee ik contact gehad heb totaal niet ingaan op wat ik nou echt wil of over hele andere onderwerpen beginnen als ik iets aan hun vraag. ik raad deze site zeker niet aan voor andere. groetjes

auteur van de beoordeling
Rubber (39 jaar) 29 Apr 2019
Ik raad Bdsmmarkt.nl niet aan Had al zo wat twijfels om daar mijn bdsm partner te

Had al zo wat twijfels om daar mijn bdsm partner te vinden. Alleen maar chatten.