logo Anoniemneuken.nl

Anoniemneuken.nl

Niet tevreden over Anoniemneuken.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden vrijwel allemaal geproduceerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Wel credits kopen en kosten per (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Anoniemneuken-nl is een casual datingsite met fake profielen. Ook worden de berichten beantwoord door ingehuurde chatters. Ondervind wat de experts onderzochten op anoniemneuken.nl en waarom deze sexdating website wordt afgeraden door ons. Ondervind wat de eerlijke casual datingsite zijn met echte profielen en zonder chat operators

anoniemneuken-nl review

anoniemneuken-nl is een dating site dat gebruik maakt van nep profielen die door hunzelf zijn ontwikkeld. De chatberichten die je ontvangt worden voornamelijk verstuurd en beantwoord door chatoperators die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chatoperators weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op een van deze berichten wilt antwoorden moet je daarvoor meer dan één euro betalen per berichtje. Daarvoor moet je dan meteen credits betalen van minstens €17,50 tot aan de bijna 220 euro per creditpakket. Hoe het aankoop bedrag des te lager de uitgaven per credtis. Desondanks zijn de kosten met de meest dure creditpakket nog gewoon minimaal 1 euro 10 per bericht. Bij de meest voordelige creditpakket betaal je zomaar tot een euro vijfenzeventig per bericht. Uiteindelijk is het onmogelijk om echte dates te regelen met de profielen op deze datingwebsite al laten ze vaak genoeg overkomen dat dat gewoon mogelijk is.

Ingeschreven op Anoniemneuken.nl?

Toevallig een van de gebruikers van anoniemneuken-nl? Ons advies is om je daar per direct account op te zeggen en om het gewoon te proberen bij de betere aanbieders voor seksdating zonder nep profielen. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor anoniemneuken.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex dates met echte dames. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je tegoed te laten aanschaffen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke casual dating sites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

anoniemneuken-nl uitschrijven

Meestal maken sites als anoniemneuken.nl het de leden zowat onmogelijk om je account te verwijderen. Uiteraard wisten onze datingexperts de juiste stappen te vinden om je anoniemneuken-nlprofiel te kunnen verwijderen. Om je profiel te verwijderen kun je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Daarna ga je naar de directe link: "http://anoniemneuken.nl/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mailadres in waarmee je bent geregistreerd.
  4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je account definitief te verwijderen

Let op: Je anoniemneuken-nl eventuele tegoed en berichten geschiedenis ben je wel kwijt na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Dries (47 jaar) 30 mei 2019
Ik raad Anoniemneuken.nl niet aan Triest dat ze hier fictieve profielen gebruiken en op de

Triest dat ze hier fictieve profielen gebruiken en op de chat anders vertellen, je zou maar de gebruikersvoorwaarde niet lezen!

auteur van de beoordeling
Cas (21 jaar) 17 mei 2019
Ik raad Anoniemneuken.nl niet aan Enorm sexuele gesprekken maar het moment dat je over

Enorm sexuele gesprekken maar het moment dat je over afspreken begint gaan ze constant over andere dingen praten daar is zo een website toch niet voor gemaakt!

auteur van de beoordeling
Zyan (34 jaar) 09 mei 2019
Ik raad Anoniemneuken.nl niet aan Had al twijfels want het ziet er een beetje uit als alle

Had al twijfels want het ziet er een beetje uit als alle andere. Wou anoniem neuken en geen hele levensverhalen meer aanhoren. Is ook daar het geval, veel gepraat, veel praatjes over seks maar afspreken ho maar.

auteur van de beoordeling
Lion (51 jaar) 25 Apr 2019
Ik raad Anoniemneuken.nl niet aan Geen anoniem neuken maar anoniem

Geen anoniem neuken maar anoniem blijven. Ze maken niets kenbaar ondanks ze het wel beloven. Komen allemaal hun woorden niet na. Niet te vertrouwen.