AfspraakjesantwerpenReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
afspraakjesantwerpen.be review
one stars rating mobile
163 x beoordeeld
 • Profielen worden gecreëerd door de beheerders zelf

  niet safe!
 • Hoge kosten betalen voor ieder verstuurd bericht

  niet safe!
 • Berichten worden beantwoord door een chatcentrale

  niet safe!

afspraakjesantwerpen review

afspraakjesantwerpen is een seks dating site met daarop fake profielen die ze zelf hebben toegevoegd. De chatberichten worden voornamelijk beantwoord en verstuurd door chatoperators die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chat operators weten precies hoe ze jou kunnen aanzetten om te reageren, want wanneer je op een van hun chatberichten wilt ingaan moet je hiervoor geld betalen per berichtje. Bovendien moet je vaak ook gelijk een duur creditpakket aanschaffen van op z'n minst ruim 17 euro tot meer dan 200 euro . Hoe groter de creditbundel des te lager de uitgaven per chatbericht. Anderzijds betaal je bij de meest dure credit-bundel nog gewoon €1,10 per verstuurd bericht. Bij de laagste creditpakket betaal je zomaar tot 1,75 euro per verstuurd bericht. Uiteindelijk is het niet mogelijk om echte dates te krijgen met de profielen op deze datingsite al beweren ze bijna altijd dat dat wel zo is.

Ingeschreven op Afspraakjesantwerpen.be?

Toevallig ingeschreven op afspraakjesantwerpen? Wij adviseren je om je hier meteen account op te zeggen en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor erotische dating zonder fictieve leden. Daarnaast hebben experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor afspraakjesantwerpen.be. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sex dating met echte gebruikers. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chat operators die je proberen om geld af te troggelen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke van deze casual dating websites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

afspraakjesantwerpen profiel verwijderen

Meestal maken sites als deze het de leden zo onbegrijpelijk mogelijk om je profiel te verwijderen. Natuurlijk wisten de datingexperts de makkelijkste manier te vinden om je hier uit te kunnen schrijven. Je afspraakjesantwerpen profiel verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

 1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website.
 2. Daarna ga je direct naar: "http://afspraakjesantwerpen.be/user/area/deactivate".
 3. Vul je e-mailadres in waarmee je je hebt geregistreerd.
 4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je account definitief te verwijderen

Let op: Je afspraakjesantwerpen eventuele credittegoed en berichtjes komen direct te vervallen hierna!

Afspraakjesantwerpen alternatieven zonder fake profielen

#1
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#2
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#3
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators
#4
victoriamilan.nl one stars rating
9516 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Onbeperkt met Premium
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Afspraakjesantwerpen.be
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
Eugeen
1 review
one star rating Zaterdag 21 Juli 2018

Iedereen moet nu wel onderhand weten dat dit zever is. Heel veel websites hebben die uiterlijk. Ik heb dat uitgezocht en van google heb ik dat het een white label is. iedereen kan zo'n site beginnen en alles zal geleverd worden.

Slechte ervaring Man
Raymond
1 review
one star rating Dinsdag 30 April 2019

Ik heb da alleen maar zever meegemaakt, niet een vrouwke gevonden dat serieus is. Voor een afspraakje in Antwerpen ben je niet goed bezig via daar. De vouwkes willen alleen maar chatten.

Slechte ervaring Man
Davidd
1 review
one star rating Maandag 13 Mei 2019

Ik hou het kort, niet aan beginnen.

Slechte ervaring Man
Onbekendos
1 review
one star rating Dinsdag 14 Mei 2019

Het is niet mogelijk af te spreken in Antwerpen ik heb het weken geprobeerd en een hoop kredit aangeschaft om er alleen maar achter te komen dat het gewoon niet mogelijk is ik wil niet eens gelijk seks hebben maar gewoon elkaar leren kennen maar zelfs dat is teveel gevraagd op deze website.

Slechte ervaring Man
Boy
1 review
two star rating Maandag 27 Mei 2019

Ik verbleef in Antwerpen voor werk en dacht via deze website een date op de kop te tikken aangezien ik toch een man ben met behoeftes, ik ben alleen maar aan een lijntje gehouden en stopte al na een aantal weken met het gebruiken van we website. Nu zie ik hem weer voorbij komen en wil jullie graag waarschuwen. Dit zijn fictieve accounts geen enkele dame die je hier ziet zit ook echt echt daadwerkelijk op de chat.