40plusversierdersReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
40plusversierders.nl review
one stars rating mobile
1348 x beoordeeld
 • Profielen zijn ontwikkeld door de datingsite zelf

  niet safe!
 • Veel geld betalen voor elk verstuurd bericht

  niet safe!
 • Berichten worden beantwoord door chat operators

  niet safe!

40plusversierders.nl details analyse

Opgericht Sinds Juli 2017

40plusversierders is opgericht in juli 2017 en dient sindsdien als fictieve chatdienst

Populariteit (Hits/Mnd) 293.000+

293.000 bezoekers per maand op 40plusversierders helpen voorral de chatoperators aan werk.

Beveiligingsprotocol SSL

40plusversierders maakt gebruik van een beveiligde (SSL) verbinding.

Ingeschreven Leden
Man 98%
Vrouw 2%

98 procent van de gebruikers is een man en 2 procent een vrouw

40plusversierders review

40plusversierders.nl is een casual datingsite wat gebruik maakt van door hun zelf ontwikkelde nep members. Dit wordt vermeldt beneden aan hun website verborgen in de lastig te lezen tekst. Zo wordt er benoemd: "De profielen op 40plusversierders zijn nep, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Voor het beantworden van berichten moet je een vergoeding betalen per berichtje. Tevens worden alle berichten die je krijgt systematisch verstuurd door hun eigen syteem. Wanneer je vervolgens op zo een berichtje in gaat wordt het berichtje gevoerd met een betaalde berichten centrale. Deze personen krijgen over het algemeen een commissie per berichtje dat ze versturen. In de meeste gevallen word je binnen de kortste keren na de inschrijving overspoeld door binnenstormende berichten van dit soort fictieve gebruikers. Tevens gaat het in bijna alle gevallen om knappe vrouwen.

Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal de gedachte te geven belangstelling in jou te hebben, al dan niet met een date in . Natuurlijk is het hebben van fysieke afspraakjes niet mogelijk is! De kosten voor het beantwoorden en versturen van chat berichten zijn minimaal €0,75 per chatbericht. Daarvoor moet je dan wel eerst een creditpakket inkopen van op z'n minst €74,99. Anders betaal je al gemakkelijk meer dan één euro per bericht. Echter is het bij al deze profielen niet mogelijk om offline afspraakjes te regelen met de gebruikers van 40plusversierders. Al doen ze veelal overkomen dat ze wel graag willen daten. Daarentegen hebben deze profielen als enige doel om je zo lang als mogelijk je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op 40plusversierders.nl?

Ben jij een van de leden van 40plusversierders, dan is ons advies om je daar ook gewoon weer af te melden. Tenslotte bestaan er wel betrouwbaardere aanbieders waar je wel echte fysieke afspraakjes kunt regelen. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt en uit meer dan 3000 sexdating sites de beste alternatieven voor 40plusversierders.nl geselecteerd. Vanzelfsprekend maken deze partijen nooit gebruik van neppe profielen of chat operators. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte profielen.

40plusversierders alternatieven zonder fictieve profielen

#1
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#2
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#3
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators
#4
victoriamilan.nl one stars rating
9516 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Onbeperkt met Premium
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over 40plusversierders.nl
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
etienne.van.bove
1 review
one star rating Donderdag 29 November 2018

Deze slaan we even over! Ik ben gehuwd. Zoek een vrouw waar ik liefde van krijg en ook wat seks, daar mijn vrouw geen liefde meer geeft en ook geen interesse meer heeft in seks. Ik sta altijd open voor contact. Groetjes, Etienne

Slechte ervaring Man
W.oosterwijk
1 review
one star rating Dinsdag 5 Februari 2019

Klote site,s allemaal vieze vuile gore oplichters.

Slechte ervaring Man
mijnnaam
1 review
one star rating Vrijdag 10 Mei 2019

40plusversierders.nl, mensen trap niet in de stront! Gewoon alweer een datingsite die zoveel mogelijk geld uit de zakken van mannen en vrouwen probeert te kloppen. Datingsites doen net of er vrouwen in overvloed zijn en je zo een vriendin kan versieren. De waarheid is heel anders. Maandenlang berichtjes schrijven en nog geen positieve reactie met uitzicht op een leuke date. En maandenlang betaald voor hele dure berichten, dus daar gaat het om en daarom blijven ze in de lucht. ze zijn wel erg gefixeerd op het binnen harken van geld... Zolang je betaald lid blijft is er niet zoveel aan de hand maar wanneer zoals nu in mijn geval dat 'n betaald lidmaatschap is verlopen en proberen ze op allerlei slinkse wegen mij te bewegen om weer te betalen. Ik kan aan alles zien dat 40plusversierders.nl zo fake is als maar kan zijn. Het zou veel redelijker zijn om te betalen alleen dan wanneer je zelf wilt reageren omdat het betreffende profiel je aanstaat! Nu komt het over alsof men de klant alleen ziet als een geldmachine en dat doet gewoon afhaken. Dit is met geen mogelijkheid een echte site met echte vrouwen.